tima_1-300×400

FATIMA KERANOVIĆ

MED. SPEC. KOZMETIČNE TERAPIJE

“V življenju me je vedno zanimala estetika, zato sem se odločila za specializacijo na tem področju. Vendar je lepota, kot konstrukt in paradigma vedno v očeh  opazovalca in kot taka potrebuje prepričljivo argumentacjo. Ravno prepričljiva argumentacija je najbolj kritična v kozmetični industriji, ki večinoma sloni na hitrih in praznih obljubah uporabniku, kateri si na drugi strani, spričo hitrega tempa v te rešitve želi verjeti.In ravno ta argumentacija je pri mojem delu eden največjih izzivov, saj mora biti za uporabnika vedno korektna in strokovna.

Ne verjamem v hitre učinke, marsikaj je dosegljivo, pa čeprav to včasih ne pomeni izbiro najlažje poti. Zame je znanje in razumevanje procesov v koži ter opolnomočanje strank o njihovem stanju kože največji prodajni argument. Se strinjate z menoj?”

Zaposlitev in trenutna funkcija:

Od 2014 je redno zaposlena kot specialistka za dermadiagnostiko v strokovnem teamu  podjetja BeAikon d.o.o. Od leta 2016 je vodja ključnih strank in predavateljica na AIKON Academy.

Raziskovalno delo:

Kot raziskovalka je aktivna na področju odkrivanj novih orodji in programov derma-kozmetičnih terapij za reševanje različnih problematik kože.

Ostali predavatelji