katja_1-300×400

KATJA MALI

MED.SPEC. KOZMETIČNE TERAPIJE

“ V kolikor bi lahko izbrala eno besedo, ki je vodilo v mojem vsakdanjem delu, je to strast. Strast je tista, ki me vsak dan vodi do odkrivanj novih znanj in orodji s katerimi lahko najdem rešitev za posameznika, ki se bojuje s svojo problematiko. Želja po novem znanju in odkritjih me žene, da prestopam meje udobja, ker se zavedam, da s tem bistveno doprinašam kozmetični stroki katero je potrebno dvigniti na višjo raven. Vsak dan mi je v veliko veselje, da lahko delim svoje znanje in omogočam rast tistim, ki delajo na področju kozmetike.”

Izobrazba:
Leta 2013 je ob študiju na Visoki šoli za storitve, diplomirala na Fakulteti za organizacijske vede v Kranju, kjer je z odliko prejela naziv univerzitetna diplomirana organizatorka za diplomsko nalogo v sodelovanju z UKC Ljubljana. Le dobro leto za tem je poleg študija in aktivnega dela na področju kozmetike zaključila Visoko solo za storitve, smer kozmetika in z odliko pridobila naziv diplomirana kozmetičarka. Ljubezen in strast do razvoja ter doprinosa kozmetični stroki jo je vodila na magistrski program kozmetika, ki ga uspešno zaključuje in je v postopku pridobitve naziva magistra kozmetike.

Zaposlitev in trenutna funkcija:
Od julija 2015 je redno zaposlena kot specialistka za dermadiagnostiko v strokovnem teamu  podjetja BeAikon d.o.o. Od leta 2016 je vodja kozmetične terapije in predavateljica na AIKON Academy.

Raziskovalno delo: Kot raziskovalka je aktivna na področju odkrivanj novih orodji in programov derma-kozmetičnih terapij za reševanje različnih problematik kože.

Ostali predavatelji