Since 1978

Plise Tkanine

Plise Tkanine za vse vaše potrebe

Fixé 25 RoomDarkening Dolphin - ColourSync

Plise Senčila

S plise senčili Senčila Bled boste v svoj prostor vnesli ravno pravšnjo mero intimnosti in obenem ohranili prostor še vedno odlično osvetljen z najbolj zdravo ter prijetno naravno svetlobo. Barvita plise senčila vnašajo v vaš ambient veselje, igrivost ter energijo, nežnejši barvni odtenki pa toplino, mehkobo, šarm in brezčasno eleganco.

Z zatemnilnimi materiali lahko prostor tudi čez dan odlično zatemnite, prosojnejše tkanine pa zgolj preprečijo neposredne poglede v prostor. Plise senčila so najelegantnejša in najmodernejša okenska dekoracija in najučinkovitejše notranje senčilo.

Zaradi številnih modelov in oblik, vrhunske kakovosti vgrajenih materialov ter izdelave, so plise senčila našega podjetja zagotovo najbolj prodajana na trgu, naše stranke pa

Svetloba, kot jo potrebujete. Diskretnost, kot jo želite.

Zunanje žaluzije Aton - Lamele C-70

Zaščite

Zaščitni premazi tkanin

Topar Plus in StainStop

Za povečano refleksijo svetlobe in sončnega sevanja lahko plise tkanino obdelamo z barvnim odsevnim premazom Topar Plus, ki je odporen proti vlagi, odbija umazanijo in je zelo trpežen. Naše metalizirane prevlečene tkanine zagotavljajo tudi izjemno zmogljivost pri odbijanju sončne svetlobe in toplote. Premaz StainStop nudi povečanje odpornosti proti umazaniji, celo madeže, kot je paradižnikova omaka z mokro krpo enostavno obrišete.

Galerija

Primeri izvedbe Plise Senčila

Vašemu domu ustvarjamo edinstven pečat. Ustvarjamo toplino, najlepšo senco in najboljšo klimo. Ustvarjamo občudovanje pogledov.

Tkanine

Tipi tkanin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam varius
scelerisque venenatis. Sed laoreet et lorem eget ornare.

Plise tkanine


Plise tkanine

Plise tkanina je klasična harmonika tkanina, na voljo v različnih variantah, od prosoj…

Duette Tkanine


Duette Tkanine

Duette Tkanina je klasična harmonika tkanina, na voljo v različnih variantah, od prosoj…